Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΜΥΝΤΑΣ» ΣΚΟΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)Η παράδοση για τον «Αμύντα» Σκοπιάς είναι παράδοση, τόσο στην διοργάνωση κάθε χρόνο επιτυχών εκδηλώσεων όσο και στην τήρηση της λαϊκής μας παράδοσης.

Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχα στο πανηγύρι του προφήτη Ηλία με εκατοντάδες κατοίκους της Σκοπιάς και της Φλώρινας, Στη μαγευτική τοποθεσία όπου βρίσκονται και το νέο και το παλιό εκκλησάκι. 

Η διαμόρφωση του χώρου από τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού Άρη Αριστείδου κάνει άνετη την προσέλευση και την αποχώρηση των επισκεπτών.

Μικρός ο χώρος για διασκέδαση μεγάλη όμως η αγάπη και η προθυμία των μελών του συλλόγου να σε εξυπηρετήσουν.

Η βραδιά ήταν εξαιρετική από κάθε πλευρά, γι’ αυτό και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Είναι θαυμάσιο το θέαμα να βλέπεις σε έναν μικρό θα έλεγα χώρο ένα μελίσσι ανθρώπων και κυρίως νέων με σηκωμένα τα χέρια να χορεύει και να τραγουδάει.

Την  ΠΕ Φλώρινας εκπροσώπησε και χαιρέτισε η Αντιπεριφερειάρχης ενέργειας Ε. Παναγιωτίδου   τον δε Δήμο Φλώρινας εκπροσώπησε και χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Ν. Αλεξιάδης.   Ακόμα παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Α. Αριστείδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου